Eén tas? Of een volledige outfit?

Een tas van Tommy Hilfiger kost doorgaans zo'n 100 euro. Klinkt redelijk, maar weet je wat je met die 100 euro kan doen?

Juist, een hele outfit kopen in de H&M! Ik ben dol op H&M, ze bieden hippe kleren aan voor een lage prijs en mét kwaliteit! Je kunt er basic stuff kopen, zoals speldjes en hemdjes, maar ook T-shirts met leuke prints en van alle soorten schoenen, broeken en jassen.

Dus wat kies jij, een coole bloes, schoenen, short en accesoires van H&M, of één tas van Tommy Hilfiger? Moeilijke vraag? Go for the budgetbuy!


Pull & Bear

Onlangs heb ik Pull & Bear ontdekt. Elk stuk uit hun collecties is gewoon prachtig! Ze zorgen voor jonge en hippe kleding met een klassieke touch.

En natuurlijk - anders zou dit niet onder BudgetBuys staan - voor een redelijke prijs. De jurkjes kosten amper 25 euro, net als de rokjes en shorts, de T-shirts nog geen 10 euro en de duurste schoenen kosten net geen 100 euro, en die zijn zelfs in de minderheid. 

In België is er een winkel in Brussel (Louisalaan 35), Kortrijk (Steenpoort 2) en Antwerpen (Meir 71), of koop online op www.pullandbear.com.

Hier enkele van de mooiste stuks!